Foto: Per Wiklund
Mullsjö AIS

KLART: Han tar över bindeln efter Gillek

Ny lagkapten i Mullsjö.

Efter förra säsongen valde Mullsjös lagkapten David Gillek att avsluta sin långa och lyckade innebandykarriär. Den mångåriga lagkapten kommer fortsatt finnas kvar i Mullsjös organisation som assisterande tränare. Nu har klubben gjort klart med vem som efterträder som lagkapten vilket Jönköpings-Posten är först att rapportera om.. Ny lagkapten för Mullsjö AIS blir landslagsbacken Kasper Hedlund.

– Det känns jättekul, såklart. Jag har varit här under en lång tid och jag vet vilka värderingar klubben har, säger Hedluns till JP.se. 

Kasper Hedlund har de senaste säsongerna tagit ytterligare kliv i sin utveckling har en återkommande plats i förbundskapten Mikael Hills landslagstrupp. Nu står det alltså klart att han blir lagkapten i sin moderklubb.

— Det är en stor ära för mig att ta över efter Gillek, säger Hedlund.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar