Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Nya uppgifter om ny klubb för Kohonen

Nya uppgifter kring vart Mika Kohonen fortsätter sin innebandykarriär.

Efter förra säsongen gjorde Mika Kohonen klart att det skulle mycket till om det skulle bli en fortsättning i FC Helsingborg. Sedan dess har det varit tyst kring Kohonen om eventuellt ny klubb. Till en början ryktades det om en återkomst till Storvreta där Kohonen skördade stora framgångar. De ryktena dog så sakteliga ut i och med att Storvreta presenterade flera nyförvärv. I början av augusti gick Sportbladet ut med uppgifter om att Kohonen var på väg till Falun vilket Kohonen då kommenterade:

– Just nu har jag inget att säga om framtiden för det finns inget att säga, sa Mika Kohonen till Sportbladet. 

Falun dementerade då att Kohonen skulle vara på väg till föreningen. Ny har nya uppgifter om vilka som blir Kohonens nästa klubb kommit fram till Helsingborgs-Dagblad. Enligt HD.se väljer 41-årige Kohonen att fortsätta sin innebandykarriär i finska ligan där han uppges vara på väg till Happee.

Mika Kohonen har tidigare spelat i Happee mellan 1994-2000 och även säsongen 2004/05.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar