Foto: Jonathan Rudman
#ibsilly

Nyförvärvet skadad – då värvar Mullsjö ny målvakt

Mullsjö utökar målvaktsuppsättningen.

Efter förra säsongen tappade Mullsjö målvakten Benjamin Löfdahl som valt att lägga hjälmen på hyllan och avsluta sin innebandykarriär. Som ersättare och ny målvakt värvades den norske landslagsmålvakten Markus Jelsnes.

– Med Markus in i laget står vi oss oerhört trygga på målvaktssidan. Jelsnes är en målvakt som utnyttjar sin storlek på ett bra sätt och gör det svårt för motståndarna. Han har med sig en bra grund inför försäsongen i MAIS som den världsspelare han är och vad det innebär i träningskapacitet, sa Mullsjös sportchef Jesper Axell när Jelsnes presenterades.

Markus Jelsnes har inte funnits med när Mullsjö inlett försäsongsmatcherna. Anledningen är en knäskada och operation som håller honom borta från spel ytterligare ett tag framöver. Detta har gjort att Mullsjö agerat och förstärkt målvaktssidan ytterligare. En ny målvakt bredvid Jonathan Larsson kunde ses under helgens Sibylla Games. Det målvakten Johannes Lindblad som värvats till Mullsjö från Östra.

— Vi har tre målvakter. Jelsnes skadade sig och och opererade sig precis innan han flyttade ner.. Jäkligt målvmedeten kille som kör stenhårt med rehaben och tar små steg framåt hela tiden. Vi får se när han är tillbaka, säger Mullsjös tränare Andreas Elf och utvecklar:

— Johannes klev in igår (läs lördags) och gjorde en jättebra match. Det är en jättebra gubbe som är lojal och jobbar hårt och allt det där. Det känns som en väldigt bra lösning, säger Elf.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar