IB-Play

TV: ”Noga med att visa mig stan och lära mig vad en halvspecial är”

Andreas Stefansson fastställde snyggt slutresultat i Göteborgsderbyt till seger för Pixbo Wallenstam med 6-4 efter en solonummer från egen planhalva.

Pixbo Wallenstam vann säsongens första Göteborgsderbyt med 6-4 efter att ha gjort två mål i powerplay i slutet av matchen. 6-4 målet gjordes av nyförvärvet Andreas Stefansson som med ett solonummer från egen planhalva först dribblade bort en Lindåsback och säkert satte 6-4. Stefansson själv beskriver målet:

— Bollen kommer upp till mitten och jag får ett en mot en läge. Gubbarna har varit noga med att visa mig stan och lära mig vad en halvspecial är något och jag tänkte bjuda på det så det fick han, sa Stefansson till SSLPlay.se efter matchen.

Matchen i sin helhet beskriver Stefansson som en tajt match.

— Det är ju en tajt match och det blir lite derbykaraktär. Det är mycket folk här idag och det blir bra trick. Lindås gör det jättebra och vi kommer inte riktigt upp i nivå i stora delar av matchen men man märker att när vi lägger in en extra växel så kan vi det här. Då går vi om och gör fyra raka mål. Framförallt är det starkt att vi dödar femminutersutvisningen. Det är där vi vinner matchen, säger Stefansson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar