#ibsilly

Mora skriver dubbellicens med Falunsspelare

Nykomlingen i Allsvenskan Norra värvar på dubbellicens från Falun.

Efter Umeå Citys uttåg ur Allsvenskan fick KAIS Mora sent en plats. Sedan dess har de letat förstärkningar till truppen och nu gjort klart men en ny spelare. Det är unga Anton Ekstrand, född 1999 som skriver dubbellicens med KAIS Mora från IBF Falun.

— Vi har varit ute efter att få se Anton spela hos oss ett år nu så vi är självklart väldigt glada att han nu får göra så, Han är en kvick och teknisk spelare som kan spela på flera olika positioner, han kommer ge oss ytterligare en dimension i det offensiva spelet, säger KAIS Moras sportchef Daniel Wiberg.

Ekstrand har framförallt spelat med IBF Falun Ungdom i division 2 där han gjorde 20 mål och 12 assist på 12 matcher förra säsongen. Utöver det finns även fem SSL-matcher och ett SSL-mål. Ekstrand är spelklar för Mora till söndagens match mot Gävle.

TV: Se Ekstrands första SSL-mål här

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar