Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Lindås Rasta värvar på dubbellicens

Lindås Rasta värvar forward på dubbellicens från Lockerud Mariestad.

Jumbon Lindås Rasta värvar vänsterfattade forwarden Albin Lundell på dubbellicens från Lockerud Mariestad.

— Känns jättekul att få in Albin, både som person och som spelare är jag helt övertygad om att han kommer passa perfekt in hos oss.Han är en teknisk spelare som bryter mönster, är rak i sitt anfallsspel och gör mycket poäng. Vi är väldigt nöjda med att vi kunde få in Albin nu, säger Lindås Rastas assisterande tränare Mathias Bernvid till Lindås Rastas hemsida. 

21-åriga Albin Lundell har den här säsongen gjort sex mål och sju assist på fem matcher med Lockerud Mariestad i division 1. Förra säsongen spelade han med Craftstaden i Allsvenskan där han gjort 19 mål och 12 assist.

— Tycker det ska bli extremt kul att får testa på spel i Svenska Superligan och med Lindås. Känns jättespännande, säger Lundell själv och beskriver sig själv som spelare:

— Jag skulle beskriva mig som en spelare som har sina spetsegenskaper i snabbheten och handledsskottet. Annars är jag en hårdjobbande och ödmjuk kille både på och utanför sargen.

Lundell är tar tröjnummer 21 och är med i kvällens match mot Mullsjö.

— Det ska bli jättekul. Jag tror på en jämn match där det laget som är mest noggrann och heta när lägena uppstår kommer stå som segrare.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar