IB-Play

Zetterström anmäld för filmning – situationen här

Linköpings Adam Zetterström anmäld till juridiska nämnden.

Linköpings Adam Zetterström har rapporterats in till videogranskningsgruppen efter helgens match mot Pixbo Wallenstam. En situation som anmälts till Juridiska nämnden som nu ska behandla ärendet för eventuellt avstängning eller friandet.

Situationen som anmälds är en situation i den första perioden då Zetterström faller till marken och Pixbo Wallenstams spelare utvisad två minuter för hårt spel. Anmälan gäller att Zetterström skulle ha filmat i situationen vilken du kan se i spelaren öovan.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar