Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Visby värvar från SSL

Visby förstärker laget efter jul med väletablerad SSL-spelare.

Allsvenska Visby IBK har gjort klart med ett nyförvärv som ansluter till truppen efter jul. Det är 25-årige Fredrik Edholm som värvas från Dalen.

— Vi har varit på jakt efter en back med ett tungt skott som skulle kunna ta över Robin Melins roll som ett hot bakifrån. När man då får nys om en så pass bra spelare som Fredrik så vill man verkligen passa på att förstärka innan någon annan konkurrent gör det. Fredrik är under rehab just nu och kommer kunna vara igång efter nyår och förhoppningsvis kan växa in i laget och toppa sin form till ett kval, kommentar Joakim Bandholtz, sportchef i Visby i ett pressmeddelande.

Edholm som har dragits med knäproblem de senaste säsongerna gjorde förra säsongen 10 mål och 4 assist på 13 registrerade matcher i Dalens SSL och Allsvenska lag. Säsongen 2016/17 gjorde han 23 mål och 12 assist på 32 matcher i SSL.

– Känns grymt kul att flytta ner till ön och Visby IBK. Blir även i en nygammal roll som back vilket blir spännande! Lite rehab kvar men ska göra mitt bästa för att vara i så god form som möjligt, säger Edholm.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar