#ibsilly

Norsk målvakt klar för Höllviken

Han var och tränade med Höllviken inför säsongen - nu är norska målvakten Andreas Nordli klar för laget.

 

Höllviken har gjort klart med en ny målvakt. Det är norske Andreas Nordli som förra säsongen spelade med både Wibax Patriots och KAIS Mora som nu flyttar söderut.

— Det känns bra! Man vill ju självklart göra det bra och spela på högsta möjliga nivå, men nu i början så kommer jag bara att fokusera på mig själv, ta träning för träning och vänja mig med tempot och spelet i SSL. Det är där jag vill börja och sedan ta det därifrån. Gällande dubbellicensen så ser jag det som något väldigt positivt att jag har möjligheten att spela dubbelt, säger Nordli till Höllvikens hemsida.

Nordli kommer ha en dubbellicens med Höllvikens lag i division 2.

— Det är väldigt roligt att vi har knutit till oss Andreas. En målvakt trots sin unga ålder med landslagsmeriter från Norge. Jag tror och hoppas att han kan få en fin utveckling hos oss i Höllviken och på allvar utmana Calle och Erik om första spaden i SSL, men vi börjar lugnt med en dubbel licens så att han kan få matchning i vårt H2 lag tills han har anpassat sig till den nya nivån på träningarna. Hans inställning och vilja att bli bäst kan ta honom långt, en framtidsmålvakt av hög klass redan, säger Höllvikens sportchef Viktor Ottosson. 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar