Foto: Richard Axell / mullsjoais.se
#ibsilly

Övergången mellan rivalerna klar

Turerna har varit många och långdragna. Nu är övergången mellan Jönköping och Mullsjö klar.

Oskar Malmgren har ännu inte spelet en minut av årets SSL-säsong. Anledningen är den ekonomiska kris som Jönköping hade i början av säsongen då de drog i handbromsen och stoppade utbetalningar av löner. Malmgren ville inte fortsätta spela i Jönköping under de nya förutsättningarna och skrev på ett kontrakt med Mullsjö. Han var dock fortfarande Jönköpings spelare och en övergången har varit långdragen. Nu meddelar Jönköping på sin hemsida att klubbarna kommit överens i förhandlingarna.

— JiK kan idag meddela att vi efter en ny förhandlingsrunda nu är överens med MAIS och övergången för Oskar Malmgren har gjorts klar. JiK är nöjda med förhandlingens resultat och hoppas nu att det sportsliga åter får önskvärt fokus.Vi önskar Oskar lycka till i sin fortsatta utveckling, skriver Dan Nordlöf, ordförande i Jönköping.

När det personliga kontraktet med Mullsjö blev klart i september kommenterade Mullsjös tränare sitt nyförvärv.

– Oskar är spelskicklig och har ett bra driv och vill framåt. Vi känner till honom bra sen innan och det kommer gå snabbt för honom att komma in i gruppen, säger Elf.

Malmgren själv sa då:

– Jag hoppas kunna bidra med energi, vilja och ett bra offensivt spel blandat med ett stabilt defensivt spel, analyserar han. Och målsättningen är självklar:

– Vi vill såklart göra en bra grundserie och ge oss själva en så bra förutsättnings om möjligt vid ett slutspel och väl där kan ju allt hända. Man måste drömma och hoppas på final, det är därför vi alla spelar och tränar, avslutar han.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar