IB-Play

TV: Kyliga frislaget i Norge – lyfter bollen över muren

Kyla när Jesper Jönsson som spelar i Lyn Innebandy i Norska division 1 får frislag. Lyfter bollen över muren.

Det var när Lyn Innebandy i Norges division 1 fick frislag mot Øreåsen som Jesper Jönsson klev fram och visade stor kyla. Istället för en variant eller ett skott så bestämde sig Jönsson för att lyfta bollen över muren och in i målet.

— Dett har gått rätt upp i huvudet på Jeppe. Jag jobbar ju först och främst med att få honom till att välja enkla lösningar på banan, så nu blir den utmaningen desto större. Hur vida målet skulle vara godkänt eller inte spelar ingen roll, för det blev den och det är en fröjd för ögat. Däremot gjorde faktiskt Jeppe sånt här senaste träningen, till glädje för han och medspelare, och galenskap för mig och målvakterna, säger huvudtränare Kenneth Lorentzen till lagets facebooksida.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar