SSL-Herr

Sankell utgick – fick sys efter matchen

Jesper Sankell utgick i första perioden i matchen mot Mullsjö.

I matchen mot Mullsjö som Växjö vann med 3-2 tvingades Växjös Jesper Sankell att utgå i den första perioden i det som först såg ut som en allvarligare knäskada. Det var efter ett frislags som Mullsjös Tim Bralliards klubba gick av mot Sankells knä och platsbitar fastnade i knäet.

– Vi befarade att det var en vridning av knäet. Men det var att klubban knäcktes i ett motlägg och då fick han in plastbitar från klubban i knäet. Han fick åka in och sy och plocka bort plastbitarna. Det är nog inte värre än så och vi hoppas han kan vara tillbaka så fort som möjligt, säger Niklas Nordén, tränare i Växjö Vipers till Smålandsposten. 

Nästa match för Växjö är på söndag hemma mot Jönköping.

TV: Se målen från matchen mot Mullsjö här 

TV: Highlights Mullsjö-Växjö

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar