IB-Play

TV: Highlights Happee-Classic

Se höjdpunkterna från finalen i finska cupen mellan Happee och Classic. Slutresultat 2-3 efter förlängning.

Finalen i finska cupen mellan Happee och Classic blev en jämn match som togs till förlängning. Det var Classic som tog ledningen i matchen när Joonas Pylsy gjorde mål i den första perioden. I den andra kvitterade Vili Liponen för Happee och lagen fortsatte att följas åt. Samme Liponen gav Jappe ledningne i inledningen av den tredje innan Eemeli Salin kvitterade.  2-2 efter full tid och ett avgörande skulle dröja till den tionde minuten av förlängning när Sami Johansson sköt den finska cupsegern till Classic.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.