#ibsilly

Stötta vårt arbete med att bevaka innebandy

Var med och bidra till ibnytt - stötta vårt arbete med att bevaka innebandyn.

I september 2016 startades ibnytt.se av Jonathan Rudman med visionen om att öka och förbättra bevakningen av innebandyn. På 2,5 år har vi som sajt framförallt bevakat SSL, landslaget, VM och JAS. Detta genom en kombination av texter, video, podcast och bloggar. Ett arbete som till stor del har gjorts på ideell basis med förhoppning om en annonsaffär som gör att vi även går runt ekonomiskt.

Vi vill fortsätta vara en sajt där vem som helst kan gå in och läsa om vår älskade sport innebandy. För att vi ska kunna göra detta behöver vi ditt stöd som läsare. Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Vart går pengarna?

Pengarna som du väljer att stötta med går direkt till att driva och utveckla ibnytt.se. Pengar som kommer användas till att betala ut arvode till skribenter, skapa nya koncept och möjliggöra att kunna bevaka live på matcher och större event som VM och SM-finaler. ibnytt.se tillhör inget större mediehus där pengarna kommer gå vidare uppåt i en företagsstruktur utan allt stöd vi får går direkt in i verksamheten för att kunna fortsätta driva den. För oss är det viktigt att du väljer att bidra med det du tycker är värt istället för att vi har en plustjänst på sajten.

Nyhetstips:

Det finns såklart många sätt att stötta ibnytt.se. Ett sätt är att komma in med nyhetstips. Mejla i så fall dessa till jonathan@ibnytt.se.

Annonsering:

Driver eller jobbar du på ett företag som vill synas i våra kanaler? Eller kanske din förening anordnar ett läger eller cup som du vill marknadsföra? Det finns flera olika sätt att annonsera på ibnytt såsom traditionella annonser men också sponsrade artiklar eller intervjukoncept i text eller video. Är det något ni kan vara intresserade av. Mejla till jonathan@ibnytt.se eller ring till Jonathan på 0706034677 för mer information.

Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stotta-ibnytt-webb

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar