Foto: Per Wiklund
FC Helsingborg

Kontraktet säkrat: ”Nu går vi för att komma förbi Höllviken”

Nytt SSL-kontrakt säkrat för Helsingborg.

Helsingborg gjorde vad som behövdes och säkrade nytt SSL-kontrakt till nästa säsong i och med 5-3 segern över Lindås Rasta. Tre poäng som ger Helsingborg totalt 28 poäng med tre matcher kvar vilket är ointagligt för Örebro som ligger på nedflyttningsplats.

— Det var väldigt skönt att vinna. Nu har vi kontraktet till nästa säsong säkrat och det var det enda viktiga idag egentligen, sa Helsingborgs Linus Nordgren till SSLPlay.se efter matchen.

Tre matcher återstår därmed för Helsingborg som satsar på att bli bästa lag i Skåne.

— Vi kommer inte lägga oss på något sätt nu. Nu går vi går vi för att komma förbi Höllviken och bli bästa Skånelag. Vi kommer köra på för fullt sista matcherna.

Två poäng bakom och en match mindre spelad ligger Höllviken som imorgon möter Örebro.

— Det är prestige i det. Vi vill vara bästa Skånelag även fortsättningsvis.

Just Linus Nordgren var på spelhumör mot Lindås Rasta. Han gjorde ett hattrick och spelade även fram Jonathan Nilsson till 0-1.

— Jag kände mig fin redan från början. Jag var spelsugen och fick rätt mycket speltid. Det var stora ytor idag och det passar mig.

Kontraktet klart för Helsingborg och tränare Niklas Pålsson har sedan tidigare varit inne på att avslutningen på årets säsong är en förberedelse för nästa säsong.

— Vi har och kommer fortsätta jobba mycket med att utveckla vårt spel. Vi är ett ganska ungt lag och ser det här som ett bra tillfälle att bygga något för nästa säsong. Dels att göra bra prestationer men också att utveckla delar i spelet så att vi får så bra förutsättningar till nästa säsong som möjligt, sa Pålsson tidigare i veckan.

TV: Se målen från matchen här 

Helsingborg avslutar säsongen med följande matcher:

5/3. 19:00. Helsingborg-Örebro
10/3 17:00. Dalen-Helsingborg
16/3 Helsingborg-Storvreta

Foto: Per Wiklund

 

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar