Foto: Per Wiklund/Höllviken
#ibsilly

Höllviken värvar från Lund: ”En och annan Zorro-fint när tillfälle ges”

Höllviken värvar Simon Lindblad från IBK Lund.

Höllvikens har gjort med ett nyförvärv till den kommande säsong. Det är 19-årige Simon Lindblad som värvas från IBK Lund.

— Simon tillhör den yngre generationen innebandyspelare som verkligen lever för sporten. En teknisk spelare som med rätt inställning kan komma att tillföra mycket för Höllviken i framtiden. Det ska bli spännande och se vad en försäsong tillsammans med oss i Höllviken kan göra för honom! Till en början kommer Simon givetvis ha en hel del att lära med tanke på sin ålder och att han kommer från spel i div 1. Vi hoppas kunna ge honom den utbildning som krävs för att han ska kunna etablera sig på SSL nivå, kommenterar Höllvikens sportchef Viktor Ottosson till föreningens hemsida.

Värvningen kommer efter att Lindblad tränat med laget en del under säsongen.

— Jag har varit och tränat med laget lite från och till sedan i vintras. Jag har fått ett väldigt professionellt intryck av Höllviken vilket jag värderar högt. Jag har också fått ett mycket varmt välkomnande av både ledare och spelare. Sen vill man såklart spela i Skånes bästa innebandylag på seniornivå som även är ett av Sveriges bästa enligt mig.

Lindblad har den här säsongen gjort 12 mål och 7 assist för Lund i division 1.

— Som spelare skulle jag säga att min spelförståelse och skott är mina bästa sidor, Jag gillar även att utmana min gubbe och hänga upp den i krysset men även slå en snygg assist. Jag vill tillföra mer fart och kanske en och annan Zorro-fint när tillfälle ges och förhoppningsvis även göra några poäng, säger Lindblad och ser fram emot SSL-debuten:

— Ser fram emot att få göra min debut i världens bästa liga SSL. Som lag hoppas jag att vi ska kunna vara med och utmana ordentligt om en slutspelsplats. Sen för mig själv hoppas jag givetvis kunna ta en startplats i laget också.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar