#ibsilly

Dansk landslagsspelare till Höllviken

Nytt nyförvärv till Höllviken - dansk landslagsspelare klar för nästa säsong.

Igår måndag presenterade Höllviken nyförvärvet Simon Lindblad. Nu är nästa nyförvärv klart för nästa säsong. 21-årige Lukas Eldholm som beskrivs som en center/forward värvas från Lindås.

— En ung mycket lovande spelare med en bra spelförståelse som kommer att höja nivån ytterligare i laget. 21 år och redan kapten i ett allsvenskt lag säger en del om Lukas som person. Han kommer att tillföra mycket både på och utanför banan så det ska bli väldigt roligt att se honom tillsammans med oss i Höllviken framöver, säger Höllvikens sportchef Viktor Ottosson till lagets hemsida. 

Eldholm är även dansk landslagsspelare och var med i danska landslag som spelade VM i december. Då gjorde han ett mål och tre assist och totalt finns  23 landskamper på meritlistan. Övergången har varit på gång i några veckor.

— Jag har pratat med Höllviken i några veckor nu och har under hela tiden fått ett bra och proffsigt bemötande. Har fått en bra känsla från klubben och att man vill framåt hela tiden, vilket jag ser som en extremt viktigt sak till varför valet blev Höllviken. Sen känns som att det är ett riktigt härligt och gött gäng att spela med, säger Eldholm.

Den gångna säsongen har han gjort 15 mål och 12 assist för Lillån i Allsvenskan Södra.

— Men är en spelare som gillar att ha mycket boll och har nog mina styrker i spelförståelsen. Jag hoppas att jag kan hjälpa till på många plan och få laget att vinna så mycket som det bara går oavsett om det är att täcka skott eller göra mål.

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar