Sponsrat innehåll i samarbete med Drömfemman.se
SSL-Herr

Drömfemman – managerspel för innebandy

Följ slutspelet i herrarnas SSL och skapa ditt eget lag i managerspelet drömfemman - vinn priser och tävla mot dina vänner.

På torsdag kl 19:00 startar slutspelet i herrarnas SSL med fyra spännande kvartsfinaler. Storvreta ställs i derby mot Sirius, Falun tar emot Pixbo Wallenstam, Linköping möter Dalen och slutligen väntar ett hett möte mellan Mullsjö och Växjö. Fyra kvartsfinaler som avgörs i bäst av sju matcher.

Nu kan du öka spänningen i slutspelet genom att sätta ihop ditt eget lag av dina favoritspelare, samla poäng, tävla om priser och utmana kompisarna i egna serier i det kallas för Drömfemman.

– Med Drömfemman blir alla matcher roligare att följa. Nu betyder varje mål, assist och utvisning ännu mer, säger David Westerlund från Drömfemman.

Skapa ditt lag i drömfemman idag

Managerspelet går ut på att du skapar ditt egna lag till en kostnad av 49kr. Budgeten du får i spelet är på 3 miljoner och varje spelare har sitt eget värde i spelet. Dyraste spelaren är Faluns skytteligavinnare Alexander Galante Carlström på 943 000. I toppen finns även Sirius Filip Eriksson och Storvreta Albin Sjögren. För varje omgång går det att tre byten i laget. Beroende på hur dina spelare presterar i verkligheten får du poäng till ditt lag. Du får poäng för mål och assist och minuspoäng för utvisningar. För målvakten ges poäng beroende på hur många mål laget släpper in.

Priser 

Förutom prestigen att ta ut det lag som lyckas bäst finns även flertalet priset i potten. För varje omgång går det att vinna ett presentkort på 300 kronor. Utöver det finns serien Nordic Floorball Cup som är managerspelets huvudserie med presentkort på innebandybutiken Nordic Floorball i potten:

1. 1000:-
2. 300:-
3. 200:-

Tävlingen fortgår under hel slutspelet och det går att ansluta när som fram till finalen. För att öka dina chanser till totalvinsten bör du vara med från start. Skapa ditt lag, bjud in dina vänner och bevisa att du är innebandysveriges bästa manager!

Skapa ditt lag i drömfemman idag

*Artikeln är en sponsrad artikel i samarbete med Drömfemman.se. För frågor om artikeln kontakta info@ibnytt.se. 

Redaktionen ibnytt.se

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar