IB-Play

TV: Sankell målskytt direkt – hyllade skadade lagkamraten

Jesper Sankell tillbaka i spel och gör 1-0 för Växjö - hyllar skadade lagkamraten Niklas Ramirez.

Niklas Ramirez tvingades lämna den första kvartsfinalen mellan Växjö och Mullsjö med en skada. Inför dagens match kom beskedet att skadan är allvarlig och att Ramirez främre korsband och menisk i höger knä är sönder vilket innebär operation och rehab.

– Jag kom i full fart och sedan fastnade jag med foten i underlaget. Det känns riktigt jobbigt. Speciellt när det är sista slutspelet med Niklas Nordén som tränare. Det betyder extra mycket att inte få vara med och spela för honom, säger Niklas Ramirez till Smålandsposten.

I torsdagskvällens kvartsfinal var Jesper Sankell tillbaka i Växjö efter sin avstängning och redan i den första perioden blev han målskytt när han gjorde 1-0 till Växjö. Efter målet sprang Sankell direkt ut på sekretariatet och hämtade tröja nummer 22, Niklas Ramirez tröja som en hyllning och fin gest till den skadade lagkamraten. Sankell kommenterare i periodpausen att han ikväll spelar för den skadade Niklas Ramirez.

— Vi ska vinna för Ramirez skull. Det är jävla tråkigt med den skadan han har fått. Det är en fruktansvärt bra lagkompis och vän utanför. För egen del så är det för Ramirez jag tänker fortsätta kämpa för idag, sa Sankell.

 

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar