IB-Play

TV: Andersson anmäld till juridiska nämnden

Storvretas Viktor Andersson anmälda till juridiska nämnden

Storvreta vann det fjärde kvartsfinalderbyt mot Sirius och vann därmed hela serien med 4-0 i matcher och är klara för semifinal. I den andra perioden uppstod en situation med Storvretas Viktor Andersson. Andersson tog avslut och fortsatt in mot mål där han hamnade i uppepå Sirius målvakt Tobias Steineck. En situation som inte fick någon påföjd i matchen.

Situationen har i efterhand rapporterats till videogranskningsgruppen som i sin tur valt att ta den vidare som en anmälan till Juridiska Nämnden. Andersson har nu 24 timmar på sig att uttala sig om hur han ser på den. Efter det kommer juridiska nämnden fatta ett beslut om eventuell avstängning. Storvretas nästa match är inte förrän i semifinalen vilket spelas den 8 eller 9 april.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar