IB-Play

TV: Stenmark anmäls – se situationen här

Storvretas Filip Stenmark anmäls efter den fjärde kvartfinalen mot Sirius där Storvreta vann och blev klara för semifinal.

Storvreta vann det fjärde kvartsfinalderbyt mot Sirius och vann därmed hela serien med 4-0 i matcher och är klara för semifinal. I den andra perioden uppstod en situation efter det att Filip Stenmark först skjutit i täck och sedan fortsatt framåt. Där och då tacklar han en Siriusspelare som faller till marken. Filip Stenmark utvisades i matchen två minuter för hårt spel.

Situationen har i efterhand rapporterats till videogranskningsgruppen som i sin tur valt att ta den vidare som en anmälan till Juridiska Nämnden. Stenmark har nu 24 timmar på sig att uttala sig om hur han ser på den. Efter det kommer juridiska nämnden fatta ett beslut om eventuell avstängning. Storvretas nästa match är inte förrän i semifinalen vilket spelas den 8 eller 9 april.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar