#ibsilly

Beskedet från Eriksson – stannar i Mullsjö: ”Alltid en fest att komma hit till Nyhemshallen”

Rikard Eriksson stannar i Mullsjö - skrev på för två nya år inför hemmapubliken.

Inför säsongen 2017/18 värvades Rikard Eriksson till Mullsjö från Warberg och skrev då på ett kontrakt på två år. Med ett kontrakt på väg ut har det ryktats om att Eriksson skulle vara aktuell för att gå tillbaka till Warberg efter den här säsongen. Inför semifinalen mot Falun fick supportrarna i Nyhemshallen ett glädjande besked att Eriksson stannar då han skrev på ett nytt kontrakt på ytterligare två år Mullsjö.

— Jag trivs jättebra i Mullsjö och jag spelar innebandy för att jag älskar den här sporten extremt mycket. Det är alltid en fest att komma hit till Nyhemshallen och spela inför den här publiken. Jag vill vara med och försöka ta Mullsjö till ett historiskt SM-guld. Det kändes givet i slutändan. Jag och min sambo skaffar familj och det kändes tryggt att stanna i Jönköping och Mullsjö, kommenterade Eriksson det nya kontraktet till SSLPlay.se.

Bläcket hade knappt torkat när Eriksson dessutom gjorde mål i semifinal 2. Först gjorde han 2-0 efter en frislagsvariant i den åttonde minuten och bara två minuter senare kontrade Mullsjö och Eriksson satte 3-0. En perfekt start för Mullsjö på matchen.

— Ja det funkar bra idag. Det är en helt annan energi än i bortamatchen och vi kommer in bra direkt i perioden. Det känns som att Falun inte vill ha bollen och vi sätter bra press på dem. Vi får perioden dit vi vill, sa Eriksson.

Rikard Eriksson gjorde den här säsongen 18 mål och 24 assist i ligaspelet.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar