Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Poolindelning klar – här är lagen som möts en extra gång

Här är gruppindelning för extramatcher i herrarnas SSL.

De tidigare derbygrupperna i herrarnas SSL som ger sex extra matcher för varje lag har sedan förra säsongen gjorts om till en så kallad poolindelning i vit och röd. Nu har Svenska Innebandyförbundets tävlingsutskott har fastställt poolindelningen för SSL herr säsongen 2019-2020. Uppdelningen innebär att lagen i vardera pool kommer att möta varandra tre gånger under säsongen. Övriga lag möter varandra två gånger. 

Pool vit
IBF Falun
IBK Dalen
IK Sirius IBK
Linköping IBK
Jönköpings IK
Mullsjö AIS
Storvreta IBK

Pool röd
FBC Kalmarsund
FC Helsingborg
Höllvikens IBF
Pixbo Wallenstam IBK 
Visby IBK
Växjö IBK
Warberg IC

Anledningen till att de så kallade derbygrupperna infördes till säsongen 2016/17 var på önskemål från elitklubbarna då de ville ha fler matcher.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar