Foto: mullsjoais.se
#ibsilly

Mullsjö värvar forward från division 1

Mullsjö värvar Isak Hall från division 1-laget Jemtland Innebandy.

Mullsjö fortsätter att ha en aktiv transfermarknad. Flera spelare har lämnat till nästa säsong och utmärkande för flera av nyförvärven är att det är unga spelare som plockas in till klubben. Dessutom har de värvat den schweiziske stjärnan Jan Zaugg. Nu har Mullsjö gjort klart med nästa nyförvärv. Det är 21-årige Isak Hall som värvas från Östersundsklubben Jemtland Innebandy.

– Ett riktigt kraftpaket med bra fysik, ska bli kul att se hur han kan utvecklas hos oss, kommenterar sportgruppens Daniel Unoson.

Hall beskrivs som en hårt jobbande spelare som tillbringade förra säsongen i division ett där han gjorde 27 poäng på 12 matcher i Jemtland. Anledningen till att det bara blev tolv matcher är att han under halva säsongen bodde i Uppsala. Hall själv ser framemot att mäta sina krafter med spelare i SSL.

– Det är ju såklart en stor skillnad eftersom det skiljer två divisioner. Tempot kommer vara betydligt högre vilket känns roligt och utvecklande, säger han.

Vad som lockade med just Mullsjö menar han är inte bara ambitionerna klubben har utan också publiken.

– Intresset kring Mullsjö verkar vara stort och publiken riktigt grym, jag är taggad för uppgiften, avslutar han.

Nyförvärv: 
Leo Olsson, back
Wille Knuthas, forward
Gustav Johansson, forward
Jan Zaugg, forward
Isak Hall, forward

Spelarförluster: 
Viktor Wibring, back
Isaac Rosén, forward
Anton Vestlund, forward
Markus Jelsnes, målvakt
Jesper Kivipaasi, back
Henrik Olofsson, back
Joel Ingesson, forward
Jonathan Larsson, målvakt
Elias Isaksson, back


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar