Foto: Richard Axell, mullsjoais.se
#ibsilly

Klart: Här är Vestlunds ersättare i Mullsjö

Efter tappet av Anton Vestlund - Mullsjö värvar forward från Allsvenska Onyx.

Efter säsongen bekräftades övergången som varit på gång under våren. Anton Vestlund lämnar Mullsjö för att återvända till Karlstad. Nu har Mullsjö gjort klart med en ersättare.

 bErsättaren som värvas från Allsvenska Onyx är poängmaskinen Jesper Ekström som förra säsongen gjorde 33 mål och 27 assist.

 

—  Mitt mål är att hjälpa till att vara med och vinna matcher. Att göra poäng är den rollen de vill ha mig i, sedan är det alltid lätta att säga att man ska in och fylla någons skor nu när tanken är att jag ska ersätta Vestlunds lucka. Men det gäller att verkligen ta den chansen och göra ett hårt jobb på planen. Det tänker jag göra, säger Ekström.

För två säsongen sedan testade Ekström på spel i SSL med Jönköping. Nu väntar istället spel i rivalklubben Mullsjö.

— MAIS är en drömklubb med den publik och det engagemang som finns där alla lever sig in i det. Det var en av anledningarna till att det blev just Mullsjö. Och nu får jag spela i det bättre laget. Det ska bli hemskt kul.

Jesper Ekström är 29 år och går som nyförvärv in som en av lagets äldre spelare. Vi sidan av innebandyn kommer han studera i Jönköping.

— Förhoppningsvis kan jag tillföra lite andra tankar. Det värsta jag vet är att förlora, så jag bränner till både på match och träning och det tror jag kan vara viktigt i ett lag med många unga spelare.

 

Mullsjös sportchef Jesper Axell är mycket nöjd med förvärvet, som är tänkt att ersätta luckan efter Anton Vestlund.

— Det är precis den ersättare vi letat efter. Jesper är en rightare med ett bra skott och han har redan visat att han platsar i SSL.

Axell ser också en stor potential eftersom Ekström i grunden är en hockeyspelare som skolat om sig till innebandy.

— Han är en utvecklingsbar spelare som vi tror mycket på i vårt lagbygge, avslutar Jesper Axell.

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar