Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Poängbäst igen – förlänger med JIK

Återigen poängbäst i Jönköping - Hessmer skriver nytt kontrakt.

Rickard Hessmer fortsätter att vara en viktig spelare för Jönköping. Den gångna säsongen stod han för 33 mål och 13 assist när klubben var nära att ta sig till slutspel. Hessmer som har bestämt sig för en fortsättning.

— Det har blivit några säsonger i laget nu och när man summerar ihop det ihop med känslan om framtiden så känns det här som helt rätt val för mig. Det händer mycket och vi har en stark stomme kvar i laget med fortsatt stor utvecklingspotential, säger Hessmer i ett pressmeddelande.

Precis som flera av de spelare som skrivit nytt kontrakt med JIK tror Hessmer att det finns ytterligare potential i laget.

— Tror inte vi har sett det bästa av det här laget än och jag vill vara med på den resan där vi skapar ett ännu starkare lag. Vi har haft det jättebra på ledarsidan så det känns kul och inspirerande att man fick in en ny ledarstab som fortsatt känns väldigt bra.

För sportgruppen är det en viktig förlängning.

– Grymt skönt att Hessmer tror på det här och vill fortsätta sin satsning hos oss. Han har varit en otroligt viktig spelare för oss säsong efter säsong. Hans statistik talar egentligen för sig själv där han levererat på en imponerande nivå och ofta klivit fram i viktiga lägen. Han känns väldigt taggad och jag blir inte förvånad om vi kommer få se hans bästa säsong i JIK-tröjan kommande säsong, säger Alexander Tavs i JIK:s sportgrupp.


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar