Allsvenskan

Hej och hjärtligt välkommen till www.ibnytt.se

Det var med stor nervositet och osäkerhet jag skrev ovanstående rad första gången. En ny innebandysajt? Är det verkligen vad svensk innebandy behöver? Hur kommer välkomnandet vara från innebandysverige?

Med de frågorna delvis besvarade skriver jag numera med stor glädje och förväntan återigen; Hej och hjärtligt välkommen till www.ibnytt.se – För oss som älskar innebandy.

Jag är väldigt glad att för er kunna presentera det som på sikt ska bli Sveriges främsta innebandysajt. Vår vision är ”Att vara en aktör som är en bidragande faktor till att innebandy blir världens största inomhussport genom att bygga världens främsta innebandysajt”. Väl medveten om att det är ett högt ställt mål ser jag med ödmjukhet fram emot uppgiften att tillsammans med feedback och åsikter från er läsare utveckla ibnytt.se och innebandyn i Sverige.
Försäsongen är nu avklarad även för oss på ibnytt och vi går in i säsongen för att leverera kvalitet, artiklar, reportage, video, podcast och mycket mer. Precis som för ditt favoritlag så kanske inte allt stämmer från början, vi kommer behöva några matcher på oss för att komma igång, nyförvärv kan dyka upp under säsongen och vem vet, vi kanske helt byter utseende likt spelsystem till jul. Men tack vare fantastiska innebandyeldsjälar är jag glad att från start kunna presentera bloggare, skribenter, podcastskapare, videoredigerare och många fler som redan nu tror på det vi på ibnytt.se vill skapa. Stort tack till er som redan gett oss tummen upp!

 

Vi bakom ibnytt.se är alla innebandyälskare på olika sätt. Jag själv hårt kämpande center i Färjestadens IBK. Det är också i vårt intresse för sporten som vi har tagit utgångspunkt i skapandet av sajten. Din åsikt och feedback är viktigt för att kunna skapa det innehåll som just du vill ha. Jag vill förmedla att när du tycker något, har tips eller vill engagera dig så ska du inte tveka. Skicka ett email till oss, skriv en tweet eller slå en signal! Tillsammans ska vi utveckla bevakningen av svensk och på lång sikt även internationell innebandy.

 

Kul att ha dig här och varmt välkommen till www.ibnytt.se –För oss som älskar innebandy!

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar