Foto: Idrottsfoto
Karlstad IBF

Ingen Daniel Gonzales Palm i Karlstad

Ny drabbning för Karlstad IBF ikväll då IK Sirius står för motståndet. Båda lagen på 2 poäng efter de inledande matcherna. Karlstad får dock klara sig utan Daniel Gonzales Palm som gjort två mål den här säsongen.

– Vi får klara oss utan Daniel ett tag. Läkarna har sagt upp två till sex veckor för den skada han ådrog sig i matchen mot Höllviken, säger tränare Niklas Hovivouri till Värmlands folkblad.

Ett Karlstad som förra säsongen slutade på 11:e plats har inledde säsongen med att möta nykomlingen Team Thorengruppen, en match som slutade med seger 7-6 efter förlängning då Karlstad tappade en till synes klar 6-1 i den tredje perioden. Match två spelades mot den andra nykomlingen Höllviken och där blev det förlust med 3-6.

- Vi har varit för naiva i vårt anfallsspel och tappat boll i fel lägen. Mot Sirius är det back to basic som gäller. Vi har ett fungerande grundspel som bygger på ett tajt försvarsspel och att vi går rakt på mål i anfall och tar många skott.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar