Foto: Idrottsfoto
Linköping IBK

Linköping ska vara tunga och tråkiga

Negativ trend från försäsongen som runnit med in i säsongspremiären men huvudtränare Johans Asbrant ser långsiktigt. - Låt det i alla fall gå tio omgångar innan man börjar diskutera stress och oro, men självklart har vi mycket kvar att jobba på, säger Johan Astbrant till corren.se

Favorittippade Linköping började med förlust mot AIK i första omgången och har sedan dess varit spellediga. Ikväll möter man FC Helsingborg på hemmaplan och nu ska trenden brytas och gamla tunga och tråkiga Linköping ska åter vinna.

– Vi är tippade som ett topplag i år och har trott att vi ska vinna matcherna med 10–8 istället för 2–1. Vi har jagat mål för mycket och tummat på försvarsspelet och energin. Det ska vara jobbigt att möta Linköping, vi ska vara tråkiga och tunga att spela mot, säger Johan Astbrant till corren.se

Just detta att laget är tippat som topplag i år var någon Johan lyfte upp redan i intervjun efter matchen mot AIK 

Matchstart ikväll kl. 18:30 och självfallet kan du läsa allt om matchen hos oss.

Martin Sköld

Skånsk smålänning med uppväxt i Staffanstorp. Brinner för all sorts utveckling, affär och/eller i kod. Digitalt är hygienfaktor!

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar