Pixbo Wallenstam IBK

Fokus på Thorengruppen med Champions Cup i bakhuvudet

Nya matcher i morgondagens SSL-Herr och en av de är mellan Pixbo Wallenstam IBK-Team Thorengruppen. Ett Pixbo som har inlett säsongen med två segrar och från Max Wahlgrens klubba har det redan hunnit göras 5 mål och 2 assist på de inledande tre matcherna. - Det är alltid kul att göra många mål. Med de spelarna jag har runt omkring mig så blir det så, säger Max.

Fjärde omgången för Pixbo Wallenstam på 6 poäng mot nykomlingen Team Thorengruppen som även de plockat poäng, 4 närmare bestämt. Ny i Pixbo från Granlo är målskytten Max Wahlgren.

Hur har ni förberett er inför morgondagens match mot Team Thorengruppen?

– Mycket fokus läggs på vårt eget spel såhär i inledningen av säsongen. Det är viktigt att vi kommer igång bra och får igång det vi vill ska fungera. Sen kommer förmodligen Thorengruppen ligga i skyttegravarna imorgon och vi får ha mycket boll. Det gäller att vi klarar av att hantera det.

Är ni full trupp? 

– Jag vet faktist inte. Vi skulle haft en träning men det blev inställd så vi får se. Men med tanke på Champions Cup nästa helg så tror jag inte vi chansar?

Hur mycket fokus är det på just Champions Cup?

– Självklart finns det med i bakhuvudet. Det är SM-guld, VM-guld och sedan Champions Cup som är de stora titlarna att vinna. Vi vill vådligt gärna vinna den och riskerar inget i förväg. Med det sagt så är det fokus på nästa match hela tiden. Men vi kanske inte chansar om någon har någon känning. Det ska bli kul att spela den cupen då det känns som finnarna är på gång, tjeckerna och ja det blir förhoppningsvis en bra turnering.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar