Foto: Idrottsfoto
Karlstad IBF

Växjö är perfekt för oss

3 poäng på de inledande tre matcherna är ett resultat som Karlstad IBF inte är helt nöjda med. Imorgon väntar omgång 4 och match mot Växjö IBK. - Vi kom ner i en dipp efter försäsongen med höjde oss senast mot Sirius, nu är formen på uppåtgående, säger Kevin Björkström.

Vad tycker du om er säsongsinledning? 

– Vi är inte helt nöjda. Efter en bra försäsongen så kom vi ner i en liten dipp och spelar riktigt dåligt både mot Team Thorengruppen och Höllviken. Vi inledda dåligt mot Sirius också men lyckas komma igång och avsluta på det sättet vi vill vara.

Vad måste ni förbättra? 

– Vi måste hitta tillbaka till spelet med mer energi. Vi gjorde det mot Sirius senast och de ska tacka sin målvakt att de lyckas få med sig 1 poäng. Vi har spelat mer på träningarna för att just få upp intensiteten i laget. Jag tycker vi är på uppgående igen.

Växjö på bortaplan. Vad tror du om matchen? 

– Det blir en perfekt match för oss. Växjö är ett fysisk lag som spelar kontringsinnebandy. För oss handlar det om att inte låta de vända spelet snabbt. Sen är det i nuläget mycket upp till oss själva att gnugga vidare. Vi anpassar oss inte nämnvärt utan kommer försöka med mer energi.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar