Övrigt

Julkunen ställs mot gamla lagkamraterna

Emil Julkunen lämnade Pixbo Wallenstam IBK Inför den här säsongen för Schweiziska Grasshopper Club Zürich. Imorgon fredag möts de i kvartsfinal 1 av Champions Cup. - Jag har bra koll på hur Pixbo spelade förra året och har kommit med input till våra tränare, säger Emil.

Grasshopper Club Zürich har spelat tre seriematcher varav de vunnit 2. För Emil Julkunens del har det blivit 2 mål och 2 assist på dessa tre inledande matcher.

– Jag hade en lite strulig försäsong så har en bit kvar till bästa formen. Men jag börjar komma in i det mer och mer och min roll börjar sätta sig. Jag ska framförallt ta mycket ansvar och vara med och producera framåt. Sen gäller det att vara finurlig ibland och hitta på saker som skapar lägen.

Grasshoppers har gjort hemläxan och har förberett sig väl inför matchen.

– Grabbarna är på plats idag torsdag och vi tränar idag. Våra tränare vet om vad för spel Pixbo spelar och vi har kunnat förbereda oss bra. Jag har ju bra koll på Pixbo och hur de spelade förra året så jag har också kommit med input.

Förutom Emil så finns det flera spelare i Grasshopper att hålla extra koll på.

Joël Rügger – En riktigt spännande talang

Roberto Vizzini – Kommer förmodligen spela back. Är en aktiv back som alltid jobbar med fötterna och alltid framåt. En annorlunda spelstil

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar