Foto: Idrottsfoto
Linköping IBK

Linköping har pratat om problemen

Oväntade 0 poäng för Linköpings IBK i inledningen av säsongen. Men ingen kris enligt Martin Karlsson. - Nej kris tycker jag inte att det är. Men självklart är vi i behov av att ta poäng, säger Martin till Linköpings hemsida.

Tre matcher spelade för Linköping IBK av årets säsong och ikväll väntar Warberg IC på hemmaplan. Ett Warberg som på de fyra inledande matcherna tagit 5 poäng. Linköpings 0 poäng är inget laget är nöjda över.

– Det är lite olika anledningar i de matcher vi spelat. Men det som saknats i alla matcher är att energin i laget varit för dålig och dessutom har vi tagit för många onödiga utvisningar för att vinna matcher, säger Martin Karlsson till Linköpings hemsida. 

 

Ett sämre spel och saknaden efter offensiv briljans har gjort att Linköping försökt rätta till problem under veckan.

– Vi har pratat en hel del under veckan om vad problemen beror på. Dessutom har vi försökt ändra lite på träningsupplägget för att inte hamna i gamla hjulspår, säger Martin.

Ny chans till poäng ikväll mot Warberg IC.

– På fredag kommer det bli ett helt annat Linköping. Vi är alla revanschsugna och om vi får in en-två bollar tror jag även att målskytten kommer att släppa, att det blir en ketchupeffekt för oss avslutar Martin Karlsson till corren.se

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar