Liverapportering Grasshopper-Pixbo. Kvartsfinal Champions Cup
Pixbo Wallenstam IBK

Nuvarande resultat: 2-11

Matchen slut.

1 minut kvar!

Emil Julkunen visar fina handleder när han snyggt gör Grasshoppers andra mål i matchen.

13:38 MÅL 1-11. Mål igen när Pixbo spelar med en man mer på planen. Patrik Malmström gör sitt tredje mål för dagen.

Fortsatt bra Powerplay från Pixbo

Ny utvisning Grasshopper!

11:13 – MÅL 1-10. Grasshopper gör sitt första mål i matchen. Målet görs av Christoph Meier.

Linköping leder 6-4 mot Warberg med 1 minut kvar av den matchen.

10 spelade minuter av tredje perioden. Stolpträff för Grasshopper.

7:09 MÅL 0-10. Han missade mycket i början men nu sitter den igen för Patrik Malmström.

Många mål nu. Hinner inte rapportera så mycket mer emellan men som ni förstår. Allt handlar om Pixbo just nu på planen.

5:48 MÅL 0-9. Linus Andersson

MÅL Pixbo – Kasper Hydén inbytt och gör direkt mål efter skott i slottet nära målvakten! 0-8.

3:24 görs målet och då tar Grasshopper timeout

MÅL Pixbo. Patrik Malmström

3:07 – 0-6. Linus Andersson.

Klapp-klapp-klapp MÅL PIXBO

MÅL 0-5. Martin Östholm direkt i PP. Jag skulle säga att matchen är avgjord.

Utvisning Grasshoppers Sandro Caveleti efter slag på Jens Milessons klubba.

Period 3

Inga ändringar ännu i Pixbo. Oklart för Grasshoppers.

Kasper Hydén och Martin Ojaniemi värmer för Pixbo i pausen.

Andra perioden slut. Kommentarer? @ibnytt på twitter

Grasshopper avslutar andra perioden något bättre än Pixbo.

5 minuter kvar av andra perioden. Lite böljande spel utan mycket att rapportera kring. Det skulle vara att kaffet i pressrummet var aningen starkt, men gott!

Pixbo klart bättre efter utvisningen. Skapar flera lägen.

MÅL Pixbo. 0-4. Rullar boll i PP, snabbt upp till Linus Henriksson som stänker upp i taket.

Ställning 3-3 i matchen Linköping-Warberg. 20:30 spelar Mullsjö-Helsingborg.

10:59. Utvisning Grasshopper. Ska Pixbo utöka ledningen i PP igen?

Femte missade friläget för Malmström om jag räknat rätt. Viss frustration över ännu en miss.

9 minuter spelade av den andra perioden. Mycket kamp kring mittplan just nu utan några klara lägen.

Högre försvarsspel nu av Grasshopper. Stundtals en 1-2-2 med stötande forwards.

Grasshopper försöker utan att komma till avgörande lägen. Formationen Julkunen, Cavelti, Meier är de som skapar mest.

Kanonräddning av Pixbos målvakt Jon Hedlund. Där var det nära reducering.

Farligaste chansen första minuten av utvisning står Pixbo för.

1:26. Utvisning Pixbo, Mikael Harryson. Slag.

Andra perioden igång

Långt ifrån fullsatt i Boråshallen. Nära och kära, spelare/publik för de andra lagen som spelar och lite övrig publik

Samtidigt pågår SSL matchen Linköping-Warberg. Där är ställningen 3-2 efter den första perioden.

Första perioden slut. Ledning för Pixbo med 3-0. Även övertag spelmässigt. Grasshopper avslutar dock perioden starkt.

Pixbo kontrar och denna gång är det Max Wahlgren som missar friläge.

Grasshopper skapar några lägen efter varandra och lyckas etablera tryck

Pixbo klarar boxen.

BP Pixbo. En låg box.

13:55. Utvisning Pixbo Jens Milesson, fasthållning.

Slarv av Grasshoppers Christops Meier. Malmström missar läget igen.

Lagkapten Östholm i Pixbo ser pigg och spelsugen!

Pixbos försvarsspel är mer väntande strax över mittplan. Forwards stöter när back hotar.

Grasshoppers fulltaliga

PP-uppstälning Pixbo: Calebsson, Halmström, Östholm, Henriksson, Wahlgren.

7:42 Mål Pixbo i spel 5 mot 3. Målet görs av rutinerade Daniel Calebsson

7:30 Ny utvisning Grasshopper. Av någon anledning blåser domaren även att Pixbo har kontroll över bollen.

5:45 Utvisning Grasshopper

F.d Pixbospelaren Emil Julkunen spelar spets i Grasshoppers försvar som i den femman är mer en 2-2-1  alternativt en väldigt vriden 2-1-2.

Värdelöst byte av Grasshopper som ger Alessandro Agus friläge. Väntar ner och lättar in.

3:39 – MÅL Pixbo. 0-2.

Miss av Wahlgren, nästan ensam framför mål.