Övrigt

Ny video ska marknadsföra innebandyn

Passande till att nästa veckas The World Games har IFF tagit fram en ny marknadsföringsvideo som ska visa upp det bästa från innebandy. Se video här.

Den 27-30 juli spelas The World Games. Ett mästerskap som betyder mycket för att innebandyn ska kunna bli en OS-sport. The World Games är ett perfekt tillfälle får sporten att visa upp sig för världen på bästa sätt. Något Internationella Innebandyförbundet (IFF) satsar på genom att ha skapat en ny marknadsföringsvideo för sporten.

– Vårt mål var att producera den bästa marknadsföringsvideon i historien för vår sport., bättre än någonsin. Vi ville visa alla tittar i runt om i världen vad innebandy är när det är som bäst – snabbt, exalterande och spektakulärt, men också full av känslor och potential. Jag tror inte vi lämna mycket utrymme kvar för tvivel, kommenterar IFFs generalsekreterare John Liljelund till IFFs hemsida.

*se videon i spelaren ovan.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar