Foto: Per Wiklund
Övrigt

Wilhelmsson: ”Fredagsmatch passar oss”

Skånederby ikväll fredag vilket Johannes Wilhelmsson ser fram emot. -Det ska bli väldigt kul. Mycket folk på läktaren och att möta FCH är alltid roligt, säger Wilhelmsson.

Höllviken inledde årets säsong med förlust hemma mot Pixbo med 4-7.

– Jag tycker att det var en match som vi på förhand hade relativt goda möjligheter att ta tre poäng. Vi gör en helt okej match där första 30 är bättre än sista 30. Det var surt att förlora den. Framförallt första 30 gör vi jättebra och vi är det bättre laget, säger Johannes Wilhelmsson i programserien STJÄRNKLART och utvecklar vad som måste bli bättre:

– Vi måste vara mer noggranna. Vi släpper in 3-4 riktiga skitmål som är att vi till slut förlorar matchen. Det måste vi ta bort.

För landslagsmannen Wilhelmsson blev det 1 assist i premiären.

– Jag brukar vara rätt trög i början av säsongen och känslan var väl lite detsamma. Det var lite trögt men det kan bara bli bättre.

Ikväll väntar skånederby mot Helsingborg. En match där Helsingborg bjuder publiken på inträder och det väntas cirka 3500 åskådare.

– Fredagsmatch passar oss mycket bra. Det ska bli väldigt kul. Mycket folk på läktaren och att möta FCH är alltid roligt.

För Helsingborg är det första matchen för säsongen.

– Det kan vara både positivt och negativt. Det är deras premiär och de är taggade men vi är samtidigt inne i serien och har spelat en match. Jag tro vi har fördel av det, säger Wilhelmsson.

TV: Se avsnitt 9 av programserien STJÄRNKLART

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar