IB-Play

Ö-uppladdning innan Riga

VM i Riga närmar sig och idag blev det klart vart det svenska landslaget laddar upp.

Jan-Erik Vaara och landslagsledningen väljer att lägga uppladdningslägret inför VM i Riga i Visby och ICA Maxi Arena!

– Gotland och Visby var tidigt ett starkt önskemål från förbundskaptenerna för det här VM-lägret. Med den nya arenan och ett alltid lika gott mottagande på ön är det lätt att förstå varför. Alla förutsättningar finns för att vi ska komma så förberedda som möjligt till VM i Riga, säger Sveriges landslagschef Joakim Lindström i ett pressmeddelande.

VM i Riga spelas mellan den 3-11 december. Innan dess ska landslaget först spela Euro Floorball Tour i Växjö den 4-6 november och sedan förlägret i Visby den 22-27 november. Ett läger som genomförs i samarbete med huvudsponsorn Svenska Spel och är öppen för innebandyintresserade gotlänningar att bevaka.

– Som huvudsponsor är vi stolta över att landslaget väljer att förlägga sitt uppladdningsläger till Visby. Vi hoppas alla innebandyintresserade gotlänningar tar chansen att se världens bästa landslag träna inför mästerskapet, säger Sara Pettersson, projektledare på Svenska Spels sponsringsavdelning.

Snart påbörjar vi även uppladdningen här på ibnytt.se!

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar