IBK Dalen

Rokka bäst på planen

Jämnt i två perioder, sen höjde Dalen sin energi och straffade Karlstad och vann med 8-4. 2 mål och 2 assist från Jim Johansson.

Karlstad mot Dalen och matchens två första perioder föll i hemmalagets favör där Karlstad visade upp positiv energi och ett bra spel. Men ett sent mål i den andra perioden av Dalens Jim Johansson till 4-4 vände matchen till bortalagets fördel och slutresultatet skrevs till Dalen seger med 8-4.

– Karlstad gör det riktigt bra i de första två perioderna och visar upp mycket energi och pressar oss rejält. Vi får kämpa för att hålla oss kvar i matchen. Sen gör vi ett sent mål i slutet av andra och där vänder det. De viker sig i sin energi och vi straffar de när lägena kommer, vilket vi ska göra mot alla lag. För egen del så var jag iskall i första men höjer mig. 2 mål och 2 assist är bara en bonus, säger Jim Johansson till ibnytt.se

4-4 efter två spelade perioder men i den tredje var Dalen bäst på planen.

– Vi gjorde några förändringar redan innan tredje som gav utdelning. Rokka klev upp som forward i vår formation vilket verkligen var ett lyckodrag. Bra av tränarna att spela Rokka med oss när han är stekhet. Han är bäst på planen idag.

Det blev delvis en stökig match med många händelser, bland annat Sebastian Lie som bars ut på bår samt skador i båda lagen.

– Det blev några skador, hoppas verkligen allt är bra med Sebastian. Sen blev det lite stökigt på slutet också mellan Kevin Björkström, Lukas Harnesk och Daniel Palm Gonzalez. Det ska vara lite kamp, Björkström och Harnesk duell ingår lite i spelet. Men det är helt onödigt av Palm Gonzalez att gå in och knuffa i efterhand, avslutar Jim till ibnytt.se

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar