Foto: Per Wiklund
IK Sirius IBK

Sirius ska vända trenden

Förlust i de tre senaste matcherna för IK Sirius inför kvällens match mot AIK. - Det är dags att vända det nu och spela bra innebandy igen, säger Bobby Edberg.

Sirius facit de senaste tre matcherna är 0 poäng, visserligen mot svårt motstånd men spelet har inte heller varit i nivå med inledningen av säsongen.

– Det är dags för vinst ikväll. Framförallt så vill vi spela bra innebandy igen. Vi vill höja spelet igen och inte göra så många enkla misstag som de senaste matcherna, säger Bobby till ibnytt.se

Vad tror du om AIKs spel ikväll?
– AIK har gjort det bra i inledningen. Det spelar sin 2-2-1 uppställning och gör det svårt för motståndarna. Vi får se lite hur de spelar idag. Man vet ju aldrig med AIK exakt hur det blir men blir det som mot Storvreta med ett lågt ställt försvar och att de drar ner tempo så får vi vara med på det. Deras toppgubbe ligger alltid på rull så där måste vi se upp.

Vad blir viktigt i ert spel? 
– Vi måste upp i nivå igen men mer fart under fötterna och sätta grundspelet. Sen måste vi höja effektiviteten också i avsluten. Johan Widh har varit mycket bra senaste matcherna både poängmässigt och vid sidan av planen.

7 mål på 8 matcher i år. 9 mål på 15 matcher förra säsongen. Vad tycker du om din egen säsongsinledning? 
– Jag har haft lite otur med sjukdomar som gjort att jag missat några matcher. 3 poäng till laget är det viktiga och min roll är delvis att producera framåt. Jag får mycket speltid och det känns bra men jag inte helt nöjd.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar