Foto: Per Wiklund
Landslag

Roos ersätter Johansson

Emil Johansson, IBF Falun tvingas tacka nej till helgens EFT. Ersättare blir Växjö Vipers Johan Roos. - Det kom som en stor överraskning när de ringde, säger Johan Roos.

Förändringar på backsidan i den svenska truppen i Euro Floorball Tour. Emil Johansson som var sjuk i helgens match mot Pixbo är fortfarande sjuk och som ersättare kallas Växjö Vipers Johans Roos in.

– De ringde igår kväll. Det var inget jag förväntade mig eller funderat på utan jag hade tänkt att gå och kika i helgen. Nu blir det ju mycket roligare istället, säger Johan till ibnytt.se

Vad tror du om helgen? 
– Jag har knappt hunnit kika på upplägget. Men det är träningar och sedan matcherna. Jag vet vad jag ska göra och vad som förväntas av mig, vinna närkamper och spela snabbt. Finland och Schweiz har jag mött innan och många spelare möter vi ju i SSL. Kosonen har jag ju bra koll på och likadant Manuel Engel känner jag ju väl.

Med dig i landlaget på hemmaplan, tror du det blir mycket publik? 
– Jag tror att det kan bli mer folk nu. Jag kan nog locka lite publik. Jag gör väl inte så många mål framåt men kan då sätta dit någon tackling om det krävs. Det ska bli kul att spela i helgen istället för att sitta på läktaren och titta.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar