Herr-VM 2016

Wallgren och Andersson med i Visby

Herrlandslaget anlände under tisdagen till Visby för förberedelselägret inför för VM. På plats förutom den uttagna VM-truppen och de redan tidigare klara spelarna Kasper Hedlund och Tom Colling även Mattias Wallgren och Victor Andersson.

Med drygt en vecka kvar till VM i Riga anlände herrlandslaget till Visby under tisdagen för de sista förberedelserna. För Alexander Galante Carlström var det första gången på ön och för Jonas Svahn var smaken av kalk i vattnet en nyhet vilket försvårade intaget under träningen. Första träningen var tänkt att vara en innebandyträning vilket istället byttes mot rehabträning fördelat på tre grupper.

Förutom de 20 uttagna spelarna  är sedan tidigare känt Kasper Hedlund och Tom Colling med på plats i Visby för att se till att det finns 20 spelare tillgängliga på träningen. Det var även två nyheter som klev i in i Svenska Spels lokaler för rehabträning. På plats under veckan är även Mattias Wallgren till vardags i IBK Dalen och Victor Andersson till vardags i Storvreta för att vara med och träna med laget. Båda spelare finns med i den 30-mannatrupp som togs ut för några veckor sedan och är tillgängliga för VM-spel.

Tom Colling kommenterade sin medverkan under lägret tidigare tidigare i veckan till Värmland Folkblad.

– Jag ska vara med på lägret först och främst, det är några spelare i truppen som har några småskavanker, så vi får se hur det blir. Jag har inte fått så mycket mer information än att jag ska med och att vi flyger från Bromma till Visby. Jag ska bara försöka göra det bra på Gotland så får vi se om det blir några skador, då gäller det att vara beredd, säger Tom Colling

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar