Foto: Per Wiklund
Karlstad IBF

Karlstads förstemålvakt ryggskadad

Serietvåan Växjö kommer ikväll till Karlstad för ny match i SSL efter jul. Ett Karlstad som får klara sig utan förstamålvakten Niklas Nilsson om är skadad. – Han har för ont för att spela, säger tränare Niklas Hovivuori.

Stärkta av segern mot Team Thorengruppen innan jul ska Karlstad på hemmaplan möta serietvåan Växjö och de får göra det utan förstemålvakten Nicklas Nilsson som blev ryggskadad i matchen mot Team Thorengruppen efter en smäll under matchen som även förvärrades av den långa bussresan.

– Som alla förstår blir man lite stel av ett halvt dygn i buss. Han har påbörjat rehab och det känns inte jätteallvarligt. Men jag kan inte gissa. Vi får en exakt bild över läget i morgon när han ska på magnetkameraundersökning, säger Niklas Hovivuori till Värmlands Folkblad.

För Karlstads del så är det ett tufft motstånd som kommer på besök.

– Det kommer att bli en svår match, de har varit jättebra innan jul. Men jag tycker vi också har hittat spelet och vunnit fyra av de fem senaste matcherna.De gillar att vända på spelet och gå på kontringar, lite så att man satsar allt på ett kort, säger Hovivuori.

Innan jul gjorde Kevin Björkström poäng igen och formen är på uppåtgående.
– Han och Anton Vestlund såg vassa ut. Jag tror och hoppas vi har fått igång den duon. Båda två är farliga hot med sin speed.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar