Foto: Per Wiklund
Karlstad IBF

”Vi har en bättre förstafemma”

Daniel Gonzalez Palm är tillbaka i Karlstad efter skada i dagens match mot AIK. - Det har gått lite snabbare än förväntat och formen känns helt okej, säger Gonzalez Palm.

Det är jämnt i den nedre delen av tabellen där varje match blir viktigt för att lyckas hålla sig kvar men också för att ha chans på slutspel. Karlstad som inledda säsongen sämre har nu kommit igång och ikväll mot AIK är även Daniel Gonzales Palm tillbaka efter sin lårskada.

– Det är en viktig match och det brukar bli jämnt när vi möter AIK. Det har gått lite snabbare än förväntat med rehabiliteringen och formen känns helt okej. Starten blir viktig ikväll och det laget som gör den bästa förstaperioden kommer ha en fördel. Viktigt att inte hamna i underläge mot AIK, säger Gonzalez Palm till ibnytt.se

Gonzalez Palm som förra säsongen gjorde 16 poäng har i år på 13 matcher gjort 7poäng.

– Det har inte varit optimal för mig den här säsongen. Jag hade ju en skada tidigare i samma ben men baksidan. Men nu känns formen riktigt bra och jag hoppas den behållits sen innan denna skadan. Spel och poängmässigt har det väl gått lite trögt som för laget i inledningen och det är svårt att leverera då. För min del har det helt klart inte varit bra.

Vad talar för Karlstad i slutet av säsongen? 

– Jag tycker framförallt om man kollar i bottenskiktet av tabellen att vi har en bättre förstafemma än de andra lagen. Vår form är på väg uppåt och vi började ju säsongen riktigt dåligt men har spelat upp oss. Vi har ju kvar att möta några av de andra lagen i norrgruppen en gång till vilka ligger som oss i tabellen och det är en fördel för då kommer vi plocka poäng av varandra vilket är en fördel.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar