Foto: Per Wiklund
IBK Dalen

Dalen i specialställ för att uppmärksamma Hjältarnas Hus

I kvällens match mellan Dalen och Karlstad kommer hemmalaget Dalen spela i ett specialgjort matchställ för att uppmärksamma Hjältarnas Hus.

Kvällens match mellan Dalen och Karlstad blir speciell i Umeå Energi Arena då hemmalaget Dalen uppmärksammar Hjältarnas Hus i samband med matchen. Hjältarnas Hus öppnar i Umeå i april 2017 vid Norrlands universitetssjukhus i Umeå och är ett tillfälligt hem för de barnfamiljer där någon drabbats av långvarig sjukdom.

– Behovet av Hjältarnas Hus är stort, det vet vi. Som idrottsförening har vi inte möjlighet att stötta huset finansiellt, men att göra en speciell match för Hjältarnas Hus är det minsta vi kan göra, säger Urban Karlsson i ett pressmeddelande.

Bland flera aktiviteter kommer Dalen spela i ett specialgjort matchställ.

– Alla våra ordinarie sponsorer har lämnat sina platser till förfogande på matchställen, vilket har gett oss en möjlighet att istället synliggöra de företag som är med och bygger Hjältarnas Hus, säger Urban Karlsson.

Nåiden Bygg, som bygger huset, har gått in som matchvärd för matchen. Övriga företag inblandade i bygget har även de gjort de möjligt att finansiera arrangemanget.

Under matchen kommer man försöka samla in så mycket pengar som möjligt till Hjältarnas Hus. Bland annat så kommer samtliga intäkter från den traditionella bollkastningen tillfalla Hjältarnas Hus.

 

Redaktionen ibnytt.se

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar