Foto: Per Wiklund
Karlstad IBF

Storvreta ingen måstematch för Karlstad

Viktiga poäng för Karlstad senaste mot Warberg. Ikväll väntar tuffare motstånd i form av Storvreta i god form. - Storvreta är ingen ”måstematch” för oss, säger Karlstads tränare Niklas Hovivuori.

Karlstad som spelar om nytt kontrakt i SSL tog viktiga två poäng i senaste omgången mot Warberg efter sen kvittering och avgörande i förlängning. Ikväll väntar tuffare motstånd då Storvreta i god form sedan Joel Kanebjörk förstärkt laget kommer till Karlstad.

– Storvreta är ingen ”måstematch” för oss som Warberg var, men vi är i stort behov av poäng, säger tränare Hovivuori till Värmlands Folkblad.

Ett Storvreta som i senaste mötet vann med klara 9-3.

– Vi får inte bli lika passiva som vi var senast. Det var därför det rann iväg. Vi måste spela ett aggressivt försvarsspel. Det är nyckeln. Chanser framåt får vi alltid, som efter spelvändningar.

Viktiga spelare för Karlstad är förstaformationen där Adam Colling visar upp god målform senaste matcherna tillsammans med brodern Tom Colling och Anton Vestlund.

– Vi behöver att de visar vägen som vår förstakedja.

I Storvreta är Viktor Klintsten tillbaka i spel och eventuell även Alexander Rudd som gör comeback efter sin hjärnskakning.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar