Jönköpings IK

JIK-stjärna förlänger

Serieledarna i Allsvenskan Södra Jönköpings IK förlänger med kontraktet med Rickard Hessmer. -Jag har påbörjat den här resan med JIK och det är självklart att jag även vill fullfölja den resan med JIK, säger Hessmer

Jönköpings IK förlänger kontraktet med lagkapten och interna poängligaledare Rickard Hessmer. En förlängning på två år.

– Skönt att ha det klart och det känns riktigt inspirerande. Jag valde att gå till JIK för att jag såg en enorm potential i laget, där en utvecklande roll presenterades för mig och en tydlig plan för hur man ska etablera sig i SSL igen där laget hör hemma. Laget har utvecklats enormt under den här perioden och jag ser ingen anledningen till varför vi inte ska nå våra mål. Jag har påbörjat den här resan med JIK och det är självklart att jag även vill fullfölja den resan med JIK. Jag trivs väldigt bra med min roll i laget där jag har fått chansen att utveckla både mitt innebandyspel och mitt ledarskap. Jag tror stenhårt på det här laget och ser fram emot kommande utmaningar, säger Hessmer i ett pressmeddelande.

Jönköpings tränare Niklas Pålsson kommenterar förlängningen:

– Jag är väldigt glad att Hessmer valt att bli kvar hos oss i JIK! Rickard och jag kom till klubben samtidigt för snart två säsonger sedan, hans utveckling har varit imponerande samtidigt som han levt upp till de förväntningar som vi hade när vi rekryterade honom från Växjö. Det jag främst tänker på i utvecklingsdelen är Hessmers sätt att agera som lagkapten, han har under dessa två år verkligen blomstrat ut och blivit en otroligt viktig spelare och ledare för oss som alltid föregår med gott exempel! Det ska bli spännande att vara med och följa hans väg vidare dom två kommande säsongerna!

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar