IB-Play

TV: Viktor Wibrings måldans

Mullsjö AIS Viktor Wibring skrev nytt kontrakt med Mullsjö innan matchen mot Linköping och firade med att göra mål och bjuda på målgest. - Den är sedan ett par matcher tillbaka, en intern grej med Isaac Rosén. Jag har lovat att köra den varje gång jag gör mål så det är lika bra att fortsätta, säger Wibring.

Mullsjös back Viktor Wibring som kom tillbaka till Mullsjö inför den säsongen efter två säsonger med Hovslätt IK i divison 2 skrev på ett nytt kontrakt med Mullsjö på två år innan matchen mot Linköping.

– Jag vill ge det en ny chans på riktigt. Det är lite sista chansen att spela i Mullsjö och när jag nu fick erbjudandet var det inte läge att tacka nej, säger Viktor Wibring till Jönköpings-Posten. 

Wibring som spelar powerplay har den här säsongen gjort 10 mål och de senaste har firats med en Daniel Sturridge inspirerad målgest som du kan se i spelaren ovan.

– Den är sedan ett par matcher tillbaka, en intern grej med Isaac Rosén. Jag har lovat att köra den varje gång jag gör mål så det är lika bra att fortsätta.

Målgesten eller måldansen är lik den fotbollspelaren Daniel Sturridge i Liverpool gör. Wibring som är Liverpool-supporter skämtar glatt om vem är kopia eller original till dansen.

– Eller så är jag originalet. Där får man känna lite hur man vill, säger Wibring med ett leende.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar