Foto: Per Wiklund
Linköping IBK

Landslagsback skriver på nytt kontrakt med Linköping

Linköping skriver nytt treårskontrakt med landslagsbacken och lagkapten Anton Karlsson. - Finns ingen annan klubb jag skulle vilja spela för, säger Karlsson

Inför matchen mot Dalen skrev Linköping IBK på ett ny kontrakt med lagets lagkatpen Anton Karlsson. Ett kontrakt på tre nya år i klubben.

-Det känns riktigt bra, för mig finns ingen annan klubb jag skulle vilja spela för. Om jag någon gång tar ett SM-guld vill jag göra det med Linköping, kommenterar Anton själv det nya kontraktet till Linköpings hemsida.

Karlsson med två VM-guld på meritlistan och även två SM-finaler med sitt Linköping blir klubben trogen vilket glädjer tränare Johan Astbrant:

-”Kakan” står ju för vårt DNA och hur vi vill spela innebandy med mycket kraft. Det innebär också att vi stärker upp backsidan med världens bäste defensiva back i minst tre år till. Hoppas få se honom på plan snart också, säger Astbrant.

Karlsson som missade VM med en knäskada är fortfarande vid sidan av planen och kör rehab. Eventuellt finns chans till spel i slutet av säsongen.

-Allt går enligt plan. Men vi tar inga som helst chansningar med Anton då han ska ha många bra innebandysäsonger efter denna. Men går allt som det ska finns det ett visst hopp om spel redan denna säsong, säger lagets sjukgymnast Marcus Egelstig.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar