Allsvenskan

Nytt rekord av Kim Nilsson

Kim Nilsson fortsätter att sätta rekord. I matchen mot Visby gjorde han 3 mål på 32 sekunder vilket är nytt rekord i Allsvenskan. Visserligen alla i öppet mål. Men tre mål är tre mål. – Ja det var nog det snabbaste någonsin men det var ju fusk utan målvakt, säger Kim Nilsson.

Kim Nilssons rekordsäsong fortsätter. Det började med rekorden som mesta målskytt i landslaget och fortsatte under VM som mesta poänggörare i landslaget någonsin.

Dessutom har Nilsson slagit poängrekordet i Allsvenskan som efter sista matchen mot Visby skrivs till 81 poäng. Han är också den spelare i Allsvenskan som gjort flest poäng i en match då han gjorde 11 poäng (8+3) mot Göteborg.  I matchen mot Visby sattes ytterligare ett rekord, nämligen rekordet kortast tid för ett hattrick där det nya rekordet lyder 32 sekunder. Målen gjordes när Visby gick för seger och Nilsson kunde göra tre mål i öppen kasse.

– Ja det var nog det snabbaste någonsin men det var ju fusk utan målvakt, säger Kim Nilsson.

Fusk eller inte, rekordet är ett faktum och nya väntar SSL-kval för FBC Kalmarsund som i första omgången kommer att möta Örebro.

– Jag tror att Örebro passar oss bäst, säger Kim Nilsson.

– Statistiken visar att vi har lättast för Örebro. Senast spelar vi ut dem med 11-2 här hemma och ska jag välja är det dem, säger Kalmarsunds Anton Nilsson.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar