Jörgen Karlsson är även materialförvaltare i Storvreta Foto: Idrottsfoto
Landslag

Omtyckt materialförvaltare fortsätter i landslaget

Tredje person att presenteras i Mikael Hills ledarstab kring herrlandslaget är den omtyckte materialförvaltaren Jörgen Karlsson.

Svenska herrrlandslagets populära materialförvaltare Jörgen Karlsson är tredje person att presenteras i Mikael Hills ledarstab. Sedan tidigare är Karl-Johan Iraeus klar som team- och playermanager och nu alltså Karlsson som materialförvaltare.

– Det känns jätteroligt. Det här jobbet går i perioder. Efter VM i Riga kände jag att det fick räcka. Det var en otroligt tung förlust, jag har aldrig tidigare känt så. Men när Jocke (Lindström) kom till Uppsala till mitt jobb och sa att staben kommer att bli tom, men att han ville köra vidare med mig, kände jag ”yes, vad kul!”, säger Jörgen Karlsson till innebandy.se och fortsätter:

– Jag sa att jag ville prata med Micke (Hill) också så att det blev ett gemensamt beslut mellan honom och förbundet. Och det första han sa var att han ville skapa en ny stab, men att han ville ha kvar mig. Det är en nytändning, med nya mål och lite nya förutsättningar.

Att Jörgen Karlsson är populär är tydligt för oss som följer landslaget på nära håll. Under EFT i november skojades det även med Karlsson då Patrik Åman gjorde tappert försök att ta sig med till VM.

Landslagschefen Joakim Lindström kommenterar att Karlsson blir kvar som materialförvaltare.

– Det känns fantastiskt bra att ha med Jörgen över ytterligare ett VM. Jörgen är professionell i allt han gör och är med sin personlighet en viktig pusselbit för såväl landslagsverksamheten i stort som för spelarna i herrlandslaget. Med de förändringar som nu sker i staben känns det väldigt bra med Jörgen som en del av tryggheten och kontinuiteten runt laget, säger Joakim Lindström.

 

 

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar